Інше

Чим відрізняються оригінальні навушники Apple від підроблених

Share

Як відрізнити оригінальні навушники Apple від підробки

Навушники Apple мають величезну популярність завдяки якості звучання, надійності, привабливому дизайну та інноваційній функціональності. Проте зі зростанням попиту на такий гаджет збільшується й кількість його підробок. Як розпізнати оригінал і не помилитися? Знання кількох критеріїв дозволить вибрати фірмовий аксесуар, не потрапивши до пастки недобросовісних продавців.

Упаковування і логотипи

Вибір завжди потребує ретельного підходу − незалежно від того, що саме шукає користувач: надійне онлайн-казино або якісний товар. Першим кроком, що допоможе розрізнити оригінальні навушники від підробки, є уважне вивчення упаковування. Брендовий товар Apple завжди постачається в оригінальному упакуванні, що має яскравий дизайн та зроблене з високоякісного матеріалу без жодної вади. Логотипи та написи на упаковуванні також повинні бути чіткими та без дефектів. Приділіть увагу деталям, таким як кольори, шрифти та малюнки. Компанія використовує бездоганно гладкий міцний пластик чистого білого кольору. Отже, кремовий чи інший відтінок або шорстка поверхня – доказ підробки.

Ціна та знижки

Продукція Епл не може коштувати дешево. Навіть якщо магазин робить певні скидки, на оригінальний товар вони не можуть сягати 50%. Якщо вас зацікавила невисока вартість, пам’ятайте, що перед вами – підробка.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Дизайн і розміри

Оригінальні навушники Apple славляться елегантним дизайном та щільним приляганням міцної металевої сітки до корпусу. Підробки часто мають деякі відмінності в дизайні або розмірах. До того ж в них нерідко використовується тканина, чого ніколи не буває в брендових моделях. Приділіть увагу формі кейса та зарядного роз’єму. Оригінали завжди виглядають акуратно, добре виготовлені, в них усе ідеально.

Звукові можливості

Якість звуку є ключовим аспектом, коли йдеться про навушники Apple. Оригінальні вироби мають високоякісне звучання, докладно відтворюють музику, забезпечують чистий та широкий звуковий діапазон. Підробки можуть мати низьку якість звуку, обмежений діапазон і навіть шуми під час відтворення.

Функціональність

В оригінальних гаджетах реалізовані сучасні технології:

  • сенсорні панелі для управління музикою та викликами;
  • автоматичне відтворення та пауза при видаленні з вуха;
  • функція AirPods, що самостійно вимикає звук, коли один з навушників вийнятий.

Оригінальні навушники дуже чутливі до дотику, реагують миттєво і точно. Підроблені можуть мати нестабільні рецептори або відгук із затримкою.

Серійний номер

Ще одним способом визначити оригінальність навушників є перевірка серії, що є унікальною. Оригінальні пристрої завжди мають певний номер, що проставляється також на упаковуванні. Його потрібно перевірити, відкривши офіційний вебсайт виробника.

Розрізнення оригінальних навушників Епл від підроблених – завдання нескладне. Головне – бути уважним та дотримуватися перелічених порад. Також пам’ятайте, що найкращий спосіб уникнути проблем − купувати товари в надійних, добре відомих та авторитетних продавців.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

Опублікував
Скарбик Павло
  • Останні записи

    Все дуже серйозно. OpenAI посилює захист конфіденційності

    В останньому матеріалі видання Vox з'явилася інформація про те, що компанія OpenAI, відома своїми розробками в галузі…

    18.05.2024

    Відомо, що Apple не розповіла про новий iPad Pro

    На початку цього року купив новий MacBook Air. Це була 13-дюймова модель початкового рівня із…

    18.05.2024

    Microsoft випустить нову консоль Xbox у 2026 році

    Інсайдер під ніком TheGhostofHope, посилаючись на кілька "надійних джерел", розповів про плани Microsoft з випуску…

    18.05.2024

    В мережу потрапили шпалери та кольори Google Pixel 9

    Телефони Google Pixel завжди мали чудові шпалери. Перші кілька поколінь дивували нас живими шпалерами, розробленими…

    18.05.2024

    Компанія Apple змінила систему охолодження на новому iPad Pro

    Канал Phone Repair Guru опублікував відео розбирання 13-дюймового планшета iPad Pro, заснованого на новітній SoC…

    18.05.2024

    Samsung Galaxy Z Fold 6 вже протестували в Geekbench

    Майбутній флагманський смартфон Samsung Galaxy Z Fold 6 засвітився у базі синтетичних тестів Geekbench 6…

    18.05.2024