iPhone 12 і 12 Pro отримали інноваційне оновлення вперше за три роки

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Представники Apple привчили нас до того, що неохоче змінюють дизайн своїх смартфонів. Так, це відбувається, але лише тоді, коли впроваджується щось дійсно інноваційне. Але схоже, що ця тенденція торкнеться нового покоління пристроїв – iPhone 12. Багато аналітиків пророкують, що вперше за три роки, дизайн смартфонів зазнає деяких змін.

iPhone 12 і 12 Pro отримали інноваційне оновлення вперше за три роки

Уже відомо, що цієї осені (не факт) вийдуть чотири моделі: стандартний iPhone 12, Mini iPhone 12? а також модифікації Pro і Pro Max. Очікується, що всі вони отримають дуже знайому нам алюмінієву рамку із загостреними кутами, що застосовувалася в класичних пристроях. Саме на основі подібних витоків, представники одного закордонного ресурсу представили можливі рендери цих смартфонів.

Отже, нові апарати запозичать металеву рамку від пристроїв п’ятого покоління. Але це не завадить розробникам зробити рамку навколо дисплея значно тоншою. Це ж стосується і вирізу, де буде розміщуватися фронтальна камера і модуль Face ID. Ще одним нововведенням може стати наявність датчика LiDar в двох старших моделях. Нагадаємо, що вперше LiDar з’явився в iPad Pro цього року.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Ну і куди ж без змін серединки. Тепер пристрої стануть ще більш продуктивніші завдяки наявності чіпсета A14 Bionic. Але і щоб завершити розмову про всіх можливих інноваціях в лінійці iPhone 12 скажімо, що нові смартфони стануть першими у Apple, де з’явиться підтримка 5G. Що стосується цінників, то вони варіюються від 649$ до 1099$, примітно, що вартість вказана для США без урахування податку, в Україні цінник буде значно вищий, приблизно +- 200 – 300$ .

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.