Порівняли автономність бюджетного iPhone SE 2 з іншими моделями iPhone

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Випущений 15 квітня бюджтений iPhone SE 2 покоління оснащений акумулятором зі скромною ємністю 1812 мАг, таким же як у iPhone 8. Наскільки велика різниця в часі роботи без підзарядки нового iPhone SE з іншими смартфонами Apple? Порівняння «наживо» автономності різних моделей iPhone показало, що у новинки Apple не все так погано.

Порівняння часу автономної роботи iPhone SE 2 покоління з іншими смартфонами Apple провів блогер Брендон Бутч. Разом з новим iPhone SE він протестував оригінальний iPhone SE, iPhone 6s, iPhone 7, iPhone 8, iPhone XR і iPhone 11. У тестуванні спеціально не брали участі флагманські смартфони Apple, оскільки їх час роботи без підзарядки помітно вище.

В рамках порівняння ентузіаст виконував на смартфонах різні повсякденні завдання. На пристроях запускалися ігри, велася зйомка і проглядалося відео. Всі смартфони були налаштовані однаковим чином.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Переможцем в тестуванні став iPhone 11, який пропрацював 7 годин 41 хвилину. На другій сходинці опинився iPhone XR з показником 7 годин 29 хвилин. Трійку замкнув новий iPhone SE, який відключився через 6 годин 12 хвилин.

Попередник iPhone SE 2 покоління, iPhone 8 з ідентичним акумулятором ємністю 1812 мАг, відключився значно раніше. Він пропрацював 5 годин 8 хвилин. Нижче розташувалися iPhone SE 1-го покоління – 4 години 33 хвилини, iPhone 7 – 3 години 55 хвилин і iPhone 6s – 3 години 51 хвилина.

 

Таким чином, з’явилося чергове підтвердження того, що час роботи iPhone SE покоління без підзарядки збільшилося в порівнянні з iPhone 8. Примітно, що Apple вказує в офіційних специфікаціях нового iPhone SE, що він працює «приблизно стільки ж, скільки iPhone 8» .

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.