Apple може випустити найбільшу кількість смартфонів у 2025 році

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 2 хв.

Згідно з прогнозами, Apple обійде Samsung і стане провідним виробником смартфонів у світі наступного року. Допоможе в цьому випуск апарата iPhone SE 4 із ймовірною вартістю $499. Також вклад внесе попит на iPhone минулих поколінь у країнах, що розвиваються, таких як Індія.

Реклама

Чим компанія Apple нас здивує у 2025 році

За останніми даними про глобальну частку ринку смартфонів від Counterpoint, Samsung випереджає Apple на 3%. Американський виробник зазвичай виривається вперед у третьому та четвертому кварталах, після виходу нового покоління iPhone.

Прогноз глобальних поставок смартфонів на 2025 рік від Techinsights каже, що Apple зможе зберегти рівень продажів і у перших двох кварталах року. Це може зробити її найбільшим виробником смартфонів, позбавивши Samsung давнього лідерства.

Фото: counterpointresearch.com

Одним із ключових факторів успіху Apple є цінові знижки, особливо в Китаї. Для виробників смартфонів це один із найважливіших ринків. Apple змогла стабілізувати продажі тут, пропонуючи більш старі моделі iPhone за зниженими цінами і задовольняючи зростаючий попит на доступні преміум-пристрої. Так Apple не тільки збільшує обсяги продажів, але і зміцнює позиції на ринках, що розвиваються, де ціна відіграє ключову роль.

Світовий ринок смартфонів продовжить зростати. Apple може не тільки захопити велику частку ринку, але й побити деякі рекорди продажу з появою iPhone SE 4 та iPhone 17.

Незважаючи на нижчу вартість iPhone SE 4 і старих моделей, Apple чудово продає найдорожчі апарати Pro. В результаті 2025 може стати рекордним для Apple за доходами.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ