Без реклами і з новими функціями: підписка Premium+ від X

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

X, раніше відомий як Twitter, вже давно пропонує плани підписки. Але чи знали ви, що в плані найвищого рівня під назвою Premium+ раніше була реклама, навіть за 16 доларів на місяць?

Реклама

Однак є чудова новина! Починаючи з сьогоднішнього дня, ті, хто підписаний на план Premium+ за 16 доларів на місяць, більше не побачать жодної реклами на X.

Крім цього, план Premium+ пропонує ще багато переваг: максимальне збільшення кількості відповідей, можливість писати та публікувати текстові статті безпосередньо на X, зашифровані повідомлення, папки для закладок, вкладку Highlights, підтримку довших публікацій і відео, можливість редагувати публікації, а також отримувати частку доходу від звичайних показів реклами в облікових записах, які відповідають на ваш контент, і частку доходу від ваших найактивніших підписників із щомісячними підписками.

І, звісно, не можна забути про важливі бонуси: синю галочку біля вашого імені користувача, ранній доступ до Grok AI, а також доступ до X Pro, Analytics і Media Studio.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

ДжерелоGSMArena

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ