Новий чіп Snapdragon X Elite виявився таким самим потужним, як новітній Apple M4

Час читання: < 1 хв.
Новий чіп Snapdragon X Elite виявився таким самим потужним, як новітній Apple M4

Нещодавно на Geekbench 6 з’явилися результати тестування ноутбука з чіпом Snapdragon X Elite, і його продуктивність в багатозадачному режимі перевершила очікування.

Реклама

Раніше повідомлялося, що Apple M4 лідирує в цьому бенчмарку, випереджаючи M2, значно випереджаючи m3Pro і Snapdragon x Elite. Але нові дані змінюють ситуацію.

Було встановлено, що партнери Qualcomm дозволили Snapdragon x Elite працювати на повну потужність в тесті geekbench6, що призвело до здорової конкуренції за чіпи компанії (іноді за переваги) в боротьбі з M4 в тесті багатозадачності.

Зараз читають  Тім Кук: Apple не може повністю гарантувати відсутність галюцинацій у фірмового ШІ

В однозадачних тестах M4 залишається лідером завдяки 10 ядрам CPU, що набирає 4000 балів.

Ймовірно, Qualcomm дозволяє використовувати максимальний TDP для Snapdragon X Elite, що дає перевагу в тестах.

Чіп підтримує потужність 98.50 Вт на короткий час, що допомагає досягати високих результатів. Виробники ноутбуків використовують потужні системи охолодження для управління тепловими характеристиками Snapdragon X Elite.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

ДЖЕРЕЛОwccftech.com

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.