ШІ-чатбот Ілона Маска братиме новини з Twitter

ШІ-чатбот Ілона Маска братиме новини з Twitter
ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

ШІ-проект Ілона Маска, Grok, використовує своєрідний підхід до новин. Замість традиційних джерел Grok збирає інформацію з «десятків тисяч» повідомлень у X (колишній Twitter), прагнучи поєднати новини з «соціальними коментарями».

Однак Grok стикається з труднощами. X сумно відомий дезінформацією, сарказмом та образами. Grok, якщо вірити ЗМІ, у деяких випадках неправильно інтерпретував жарти як справжні новини. Розробники працюють над рішеннями, включаючи посилання на статті новин, згадані в постах. Але чи може Grok справді посилатися на джерело, яке він не читав?

Незважаючи на ці перешкоди, «резюме соціальних коментарів» Grok можуть бути цінними для нових користувачів X, допомагаючи їм зрозуміти поточні дискусії. Ключовим моментом є здатність Grok вловлювати контекст, із чим раніше у нього були проблеми.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

ДЖЕРЕЛОgizmodo.com

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.