WhatsApp просить користувачів запрошувати своїх знайомих до месенджера

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У WhatsApp з’явилися сервісні повідомлення, в яких користувачів закликають запрошувати своїх друзів і знайомих у месенджер. На це звернув увагу ресурс Xataka Android, спливаюче вікно показується обмеженому колу користувачів у верхній частині списку чатів. Якщо його закрити, то воно може з’явитися повторно.

Це таке своєрідне нагадування запросити в сервіс людей зі списку контактів, які ще не зареєстровані у WhatsApp. У повідомленні йдеться про таке:

“Усі ваші друзі в одному місці. У вас багато додатків для обміну повідомленнями? Запросіть своїх друзів”.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Така ініціатива з боку розробників, м’яко кажучи, цікава. Компанія, схоже, намагається переманити на свій бік користувачів, які спілкуються через інші додатки. Принаймні, це актуально в інших регіонах (за межами США), де WhatsApp не такий популярний. Але цікаво те, що розробники такою завуальованою пропозицією пропонують відмовитися від усіх інших месенджерів. Цілком імовірно, це зроблено на тлі уніфікації сервісів обміну повідомленнями.

За даними Statista, у WhatsApp близько 2 мільярдів користувачів, і це найбільш популярний на сьогоднішній день месенджер у світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.