Геймер продав за $288 000 відеогру для NES, яку 40 років тому купив за $30

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Старі відеоігри, особливо перші видання в хорошому стані, можуть бути дуже цінними. У цьому переконався геймер, у якого було видання першої гри The Legend of Zelda для Nintendo Entertainment System (NES).

Його сім’я купила гру майже 40 років тому приблизно за $30. Сподіваючись виручити пристойні гроші, геймер виставив гру на продаж на eBay. Він сподівався отримати від $15 000 до $20 000. Подальша ціна продажу набагато перевершила його очікування.

Лише за кілька хвилин після того, як геймер розмістив на eBay оголошення про продаж першого видання, він отримав повідомлення від людей, які запитували його, чи знає він, що у нього насправді дуже цінний екземпляр.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Як повідомляє портал In Game, йому повідомили, що гра Zelda коштує великих грошей, тому він відкликав свою пропозицію на eBay. Один із зацікавлених у грі користувач навіть запропонував приїхати і заплатити йому $20 000 готівкою. Однак гймер відхилив цю пропозицію. Зрештою він вирішив продати гру на аукціоні Heritage. Ціна продажу склала $288 000.

Zelda – не єдина гра, що користується великим попитом у колекціонерів. Старі консолі та інші ігри, такі як Super Mario, сьогодні також користуються попитом на колекційному ринку.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.