Офіційно: Nothing Phone (2a) Plus представлять 31 липня

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 2 хв.

Компанія Nothing щойно представила нові продукти під бюджетним брендом CMF, зокрема CMF Phone 1, який вирізняється своїм унікальним дизайном. Nothing завжди приділяє особливу увагу вигляду своїх пристроїв.

Реклама

Анонс Nothing Phone (2a) Plus

Лондонська компанія нещодавно порадувала своїх шанувальників, оголосивши про плани випустити в Індії новий смартфон – Nothing Phone (2a) Plus. Цей телефон замінить попередню модель (2a). Nothing анонсувала дату запуску нового пристрою через повідомлення у соціальній мережі X (раніше Twitter) та підтвердила це у прес-релізі.

Дата запуску та характеристики

Новий Nothing Phone (2a) Plus буде випущений 31 липня 2023 року. Поки що детальної інформації про характеристики цього пристрою в інтернеті немає, але назва «Plus» натякає на покращену та дорожчу версію попередньої моделі. Смартфон вже був помічений на сайтах сертифікації BIS та TRDA ОАЕ.

Технічні характеристики Nothing Phone (2a)

  • Дизайн: Прозора задня панель, новий модуль камери.
  • Екран: 6,7-дюймовий AMOLED-дисплей з роздільною здатністю FHD+, підтримка 10-бітового кольору та HDR10+, частота оновлення до 120 Гц.
  • Операційна система: NothingOS 2.6 на базі Android 14.
  • Процесор: MediaTek Dimensity 7200 Pro.
  • Пам’ять: 12 ГБ оперативної пам’яті, 256 ГБ вбудованої пам’яті.
  • Акумулятор: Ємність 5000 мАг, швидке заряджання потужністю 45 Вт.
  • Камера: Подвійна основна камера (50 МП основна + 50 МП надширококутний об’єктив), 32 МП фронтальна камера для селфі та відеодзвінків.

Незабаром ми дізнаємося більше про цей пристрій, коли він буде офіційно представлений.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ