Стало відомо, коли Samsung проведе захід, присвячений Galaxy Z Fold 6, Galaxy Ring та іншим новинкам

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Після першої появи Galaxy Ring на цьому тижні та новин про Galaxy Z Fold 6, новий звіт стверджує, що Samsung знову перенесе запуск цього року, а захід Unpacked заплановано на “початок липня”.

Samsung зазвичай проводить щонайменше два заходи Unpacked щороку, як правило, в січні/лютому та наприкінці літа. Влітку, щоправда, з кожним роком ця подія повільно переноситься на більш ранній термін. Минулого року Samsung перенесла захід на кінець липня, і Galaxy Z Fold 5, Flip 5, Tab S9 і Galaxy Watch 6 вийшли на ринок 26 липня 2023 року, тоді як у попередні роки релізи виходили в серпні.

За даними SamMobile, цього року подія відбудеться ще раніше.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Судячи з усього, Samsung планує захід для запуску Galaxy Z Fold 6 і Flip 6, а також Galaxy Ring на початку липня. Це все, що ми знаємо на даний момент, хоча звіти, здається, вказують на те, що Galaxy Watch 7 також може бути на столі. У звіті також згадується, що Samsung частково переносить цьогорічний захід через Олімпійські ігри, які починаються 26 липня.

Точна дата поки що не підтверджена, але 10 липня видається найбільш вірогідною датою, враховуючи звичайний графік Samsung.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.