Apple може випустити AirPods Max 2 вже у 2024 році

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Користувач із ніком Instant Digital на платформі Weibo стверджує, що оновлені AirPods Max точно з’являться цього року. Однак єдина очікувана зміна – це поява порту USB-C замість роз’єму Lightning. Очікується, що навушники збережуть той самий чіп H1, як і в попередній моделі, що означає відсутність функцій адаптивного звуку через застарілий процесор.

Реклама

Адаптивний звук включає три ключові функції:

  1. Адаптивний контроль шуму: поєднує активне шумозаглушення та режим прозорості для налаштування рівня шуму залежно від навколишнього середовища.
  2. Персоналізована гучність: автоматично регулює рівень гучності мультимедіа залежно від умов оточення та переваг користувача.
  3. Conversation Awareness: знижує гучність мультимедіа та фоновий шум, одночасно підсилюючи голоси перед вами.

На даний момент ці функції є унікальними для AirPods Pro 2 завдяки більш потужному чіпу H2. Однак є припущення, що Apple може уявити наступне покоління чіпа H3 разом з AirPods Pro 3, можливо, наступного року.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Скарбик Павло
Скарбик Павло
Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: