Українсько-британський Start-up JobCannon отримав $500 000 інвестицій для ШІ-рекрутингу

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Українсько-британський стартап JobCannon, який розробив інноваційну платформу рекрутингу на базі штучного інтелекту, оголосив про успішне залучення $500 000 інвестицій від Whitehill Capital, венчурної компанії із Казахстану. Про це повідомляє AIN.UA.

Реклама

Ці кошти будуть використані на початковому етапі розвитку продукту та впровадження технологічних рішень. Раунд інвестицій отримав підтримку Світового банку. Крім того, інвестор допоможе JobCannon вийти на глобальний ринок корпоративного рекрутингу.

Стартап, заснований у 2022 році, швидко розширився з невеликої команди до 35 фахівців. JobCannon використовує штучний інтелект для полегшення пошуку роботи та відбору найкращих кандидатів для роботодавців.

Whitehill Capital, яка інвестує в технологічні стартапи на ранніх етапах розвитку, визначається як венчурна компанія із Казахстану, з фокусом на стартапах з великим потенціалом зростання.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

ДжерелоAIN.UA

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Kairov Vitaliy
Kairov Vitaliy
Радо захоплюється мобільними технологіями відтоді, як на ринку з'явилися перші MP3-плеєри, а ще більше - з перших днів появи MP4-плеєрів. Сьогодні він полюбляє возитися з Android-планшетами та iPad'ами.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: