Binance закриває криптокарти для України та Європи: як тепер розплачуватися криптою

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Криптобіржа Binance вирішила припинити обслуговування дебетових карт в Європейській економічній зоні та Україні, і це не залишилося непоміченим серед користувачів. Раніше Binance вже закрила свою криптокарту в Латинській Америці, а тепер це рішення поширилося на Європу.

Рішення випустити криптовалютну карту у 2020 році виглядало як прогресивний крок, проте воно призвело до ряду невдач для компанії, зокрема, втрати важливих партнерів, таких як MasterCard та PaySafe.

Закриття криптокарт в Європі також вплине на приблизно 200 000 українських біженців, які користуються Binance Refugee Card. Однак, користувачі з України та інших країн зможуть скористатися новим партнерством Binance із fintech проєктом CardB, яке надасть їм можливість випустити віртуальну криптокарту.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Хоча Binance називає це нове партнерство кроком у розвитку оплати цифровими монетами, деякі експерти висловлюють обурення, називаючи його спробою обійти санкції в росії. Після повної відмови від російського ринку, Binance також продає свої місцеві активи.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.