“Чорна п’ятниця” на Rozetka: попит на українські товари зріс на 70%

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У перші дні розпродажу “Чорна п’ятниця” на платформі Rozetka попит на українські товари зріс на 70%, порівняно з попереднім тижнем. За даними онлайн-рітейлера, ця тенденція свідчить про позитивний тренд у сприянні вітчизняним виробникам.

“У перші дні Чорної п’ятниці ми спостерігаємо вражаючий зріст попиту на українські товари, що вдвічі перевищує показники минулого року. Це важливо для підтримки української економіки, і ми вдячні покупцям за підтримку вітчизняних виробників”, — поділився Євген Образок, директор з маркетингу Rozetka.

За цей період розпродажу середні кошики покупців зросли на 20%. Крім того, зауважено збільшення кількості доставок кур’єром на 25%, що свідчить про активність покупців.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У цьому році серед топових товарів виділилися дезодорант-стік для чоловіків, гель для душу, рідке мило, новорічна колекція чаю та розчинна кава. Такі зміни в популярності порівняно з минулим роком свідчать про зростання інтересу до різноманітних категорій товарів.

Також варто відзначити, що найдорожче замовлення цього року складалося з декількох товарів, зокрема телевізора, вебкамери, ноутбука та чотирьох iPhone 15, і коштувало 322 000 гривень.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.