Популярні SSD стали масово виходити з ладу

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Користувачі зовнішніх SSD SanDisk зіткнулися з масовими збоями в роботі. Western Digital, що володіє брендом SanDisk, зробила спроби усунути проблему за допомогою випуску прошивки, але проблеми не припинилися.

Журналіст The Verge В’єран Павич, який зіткнувся з проблемою, зазначив, що проблеми виникають навіть на нових SSD, придбаних нещодавно. При цьому відповіді з боку Western Digital на питання про причини та обставини проблеми залишаються незрозумілими.

Ситуація загострилася до такої міри, що редакція популярного ресурсу PetaPixel прийняла рішення відмовитися від продукції SanDisk. Підозри викликала стратегія компанії, яка почала продаж накопичувачів зі значними знижками, викликаючи недовіру у користувачів.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Відомості про те, що Western Digital випускає менше дисків, ніж зазвичай, тільки погіршують аномальну ситуацію навколо SSD SanDisk.

HDD, SSD, SSHD: який жорсткий диск вибрати?

SSD (Solid State Drive) – це тип електронного накопичувача, що використовує флеш-пам’ять для зберігання даних. На відміну від традиційних жорстких дисків (HDD), SSD не містить рухомих частин, що забезпечує більш швидку швидкість читання і запису даних, а також підвищену надійність.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.