Ілон Маск укотре вразив планету новинкою

Стартує підготовка до випробувань нового шедевра SpaceX.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Учені та інженери космічної компанії SpaceX, що належить всесвітньо відомому підприємцю Ілону Маску, запускають випробування новітнього прототипу гігантського прискорювача Starship Super Heavy.

Зазначається, що місцем проведення тестів стане орбітальний стартовий майданчик Starbase у громаді Бока-Чіка, штат Техас.

Стало відомо, що ракету під назвою Booster 9 встановили на пусковому майданчику Starbase на півдні штату Техас. Це сталося після провального пуску цілого комплексу Starship, що відбувся 20 квітня поточного року. У компанії підкреслили, що ракету піддали низці успішних тестів, а також статичному вогневому випробуванню.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Під час роботи співробітники активували відразу тридцять три двигуни Raptor на Booster 9, водночас чотири з них були закриті раніше, ніж передбачалося. Цей факт зафіксував нібито невдачу всього випробування. Проте в компанії вважають інакше і дивляться з оптимізмом на результати перевірки, оскільки і ракета-носій, і стартова установка не зазнали абсолютно жодних пошкоджень. Та й одночасний запуск більшості двигунів гіганта став вельми відчутним результатом.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.