Share
Час читання: 2 хв.

Деякі вважають, що Huawei заслуговує на всі покарання, накладені на неї США, тому що компанія дійсно становить загрозу національній безпеці. А є й інші, які вважають, що США почали карати Huawei лише тому, що вони почали загрожувати впливу Apple на бізнес. Незалежно від того, у що ви вірите, китайський виробник, хоч і не розвивався як раніше, так і не помер.

А в Huawei Mate 50 були реалізовані деякі інновації, в тому числі аварійний режим роботи від батареї, який навіть при 1% заряду батареї, що залишився, дозволяв користувачам здійснювати дзвінки протягом 12 хвилин, відправляти повідомлення і залишатися в режимі очікування до трьох годин. Крім того, Mate 50 Pro став другим телефоном із камерою зі змінною апертурою.

Одна з найцікавіших програм, доступних у AppGallery, називається Petal Search. Додаток дозволяє користувачам отримувати « щоденні прогнози погоди та головні новини, спортивні результати та розклади у прямому ефірі, пошук відео, зображень та музики, а також фінансові новини та оновлення фондового ринку ». Якщо ви збираєтесь у подорож, Petal Search « виконає пошук у мільйонах готелів по всьому світу та забронює номери, а також перевірить інформацію про рейси та подорожі за основними напрямками по всьому світу ». Petal Search також буде « шукати місцеві послуги та підприємства за допомогою великих каталогів ».

Якщо ви шукаєте конкретну програму, якої з тієї чи іншої причини немає в AppGallery, введіть її в Petal Search, і навіть американські програми будуть відображатися, якщо їх можна завантажити зі стороннього репозиторію. Якщо альтернативне джерело знайдено, ви можете встановити його прямо з програми Petal Search.

Тепер, коли США заборонили Huawei користуватися навіть чіпсетами 4G від Qualcomm, подальше існування компанії в індустрії смартфонів залежатиме від того, чи отримає Huawei патент на EUV-літограф.

Апарати фотолітографії в глибокому ультрафіолеті розробляли різні компанії, але тільки ASML з Нідерландів досягла успіху. І, зрозуміло, їй заборонено постачати їх до Китаю.

Якщо Huawei отримає патент, на який вона подала заявку, і зможе створити власний EUV апарат, компанія матиме все, що їй потрібно. HarmonyOS, мобільні сервіси Huawei, AppGallery і навіть найсучасніші чіпи.

Але що робитиме Huawei, якщо не отримає патент ? І навіть якщо це станеться, може пройти кілька років, перш ніж для китайського ливарного заводу буде збудовано альтернативну машину EUV.

Лужна Софія

Глибокі знання та досвід Софії у сфері технічної підтримки зробили її надійним помічником у вирішенні проблем, а пристрасть до технологій спонукала її ділитися своїми знаннями з іншими за допомогою свого контенту. Як людина, яка щодня працює над усуненням проблем і навчає своїх користувачів користуватися всіма доступними інструментами, маючи лише обліковий запис Google, її висвітлення новин, як правило, зосереджене на наданні читачам більш зручної для користувача точки зору та деяких менш відомих цікавинок на цю тему.

Опублікував
Лужна Софія
Tags: Huawei
  • Останні записи

    Ціна на флагманські смартфони може зрости через дорогі процесори

    У жовтні Qualcomm і MediaTek представлять свої нові флагманські процесори для смартфонів - Snapdragon 8…

    30.09.2024

    Epic Games продовжує боротьбу з Google через магазин додатків

    Epic Games продовжує боротьбу з Google у рамках судового розгляду, звинувачуючи корпорацію у порушенні антимонопольного…

    30.09.2024

    У США почав працювати новий сервіс Starlink

    SpaceX приступила до тестування в США свого сервісу Starlink Direct To Cell (DTC), який дозволяє…

    30.09.2024

    Оприлюднено інформацію про стан російської ядерної зброї

    Росія вважається другою у світі за ядерним потенціалом. На першому місці - США. В окупантів…

    30.09.2024

    Експерти з’ясували, що ШІ може стежити за користувачами

    Дослідник Йоган Рейбергер виявив вразливість у macOS-версії ChatGPT, яка дозволяє зловмисникам встановлювати шпигунське програмне забезпечення.…

    30.09.2024

    Twitter (X) втратила 78,7% вартості після покупки Ілоном Маском

    Вартість Twitter, перейменованої на X після покупки Ілоном Маском, різко впала, за оцінками консалтингової фірми…

    30.09.2024