Майбутнє Huawei під великим питанням

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 2 хв.

Деякі вважають, що Huawei заслуговує на всі покарання, накладені на неї США, тому що компанія дійсно становить загрозу національній безпеці. А є й інші, які вважають, що США почали карати Huawei лише тому, що вони почали загрожувати впливу Apple на бізнес. Незалежно від того, у що ви вірите, китайський виробник, хоч і не розвивався як раніше, так і не помер.

Реклама

А в Huawei Mate 50 були реалізовані деякі інновації, в тому числі аварійний режим роботи від батареї, який навіть при 1% заряду батареї, що залишився, дозволяв користувачам здійснювати дзвінки протягом 12 хвилин, відправляти повідомлення і залишатися в режимі очікування до трьох годин. Крім того, Mate 50 Pro став другим телефоном із камерою зі змінною апертурою.

Одна з найцікавіших програм, доступних у AppGallery, називається Petal Search. Додаток дозволяє користувачам отримувати « щоденні прогнози погоди та головні новини, спортивні результати та розклади у прямому ефірі, пошук відео, зображень та музики, а також фінансові новини та оновлення фондового ринку ». Якщо ви збираєтесь у подорож, Petal Search « виконає пошук у мільйонах готелів по всьому світу та забронює номери, а також перевірить інформацію про рейси та подорожі за основними напрямками по всьому світу ». Petal Search також буде « шукати місцеві послуги та підприємства за допомогою великих каталогів ».

Якщо ви шукаєте конкретну програму, якої з тієї чи іншої причини немає в AppGallery, введіть її в Petal Search, і навіть американські програми будуть відображатися, якщо їх можна завантажити зі стороннього репозиторію. Якщо альтернативне джерело знайдено, ви можете встановити його прямо з програми Petal Search.

Тепер, коли США заборонили Huawei користуватися навіть чіпсетами 4G від Qualcomm, подальше існування компанії в індустрії смартфонів залежатиме від того, чи отримає Huawei патент на EUV-літограф.

Апарати фотолітографії в глибокому ультрафіолеті розробляли різні компанії, але тільки ASML з Нідерландів досягла успіху. І, зрозуміло, їй заборонено постачати їх до Китаю.

Якщо Huawei отримає патент, на який вона подала заявку, і зможе створити власний EUV апарат, компанія матиме все, що їй потрібно. HarmonyOS, мобільні сервіси Huawei, AppGallery і навіть найсучасніші чіпи.

Але що робитиме Huawei, якщо не отримає патент ? І навіть якщо це станеться, може пройти кілька років, перш ніж для китайського ливарного заводу буде збудовано альтернативну машину EUV.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ