Bitcoin, Ethereum та багато інших криптовалют демонструють стрімкий ріст

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На ринку криптовалют продовжується стрімкий ріст – Bitcoin виріс вже до 44.5 тисяч доларів. Згідно з останніми даними, за останній тиждень криптовалюта виросла на 6.4 відсотка. Нагадаємо, що це рекордний показник з травня цього року, а ще буквально 20 липня Bitcoin коштував менше 30 тисяч доларів. На даний момент капіталізація Bitcoin перевищує 835 мільярдів доларів.

Ріст Ethereum за останній тиждень перевищив 20 відсотків, зараз ціна складає понад 3100 доларів, що, знову ж таки, дорівнює травневим показникам. Зараз капіталізація Ethereum перевищує 364 мільярди доларів. Dogectoin, яку підтримує Ілон Маск, виросла на 25 відсотків за тиждень та на 23 відсотки за добу і коштує 0.265 долара, при цьому капіталізація криптовалюти складає понад 34 мільярди доларів.

Найбільше за тиждень виросли криптовалюти Voyager Token (вартість зросла на 49 відсотків), Ravencoin (вартість зросла на 43 відсотки), Internet Computer (вартість зросла на 36 відсотків), Elrond (вартість зросла на 32 відсотки) та Qtum (вартість зросла на 33 відсотки). Окрім цього, слід виділити Shiba Inu, вартість якої виросла на 24 відсотки.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.