Біткоіни продовжує бити історичні рекорди

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Вартість біткоіни, найдорожчою і популярною криптовалютою в світі, в черговий раз оновила історичний максимум – вперше подолавши рубіж в $ 57 тис.

За минулу добу біткоіни подорожчав ще на $ 4,5 тис. до 15:25 вартість біткоіни на біржі Binance досягла позначки $ 57,298 тис.

Вчора капіталізація криптовалюта вперше перевищила $ 1 трлн.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Як заявив перший віце-президент Російської асоціації кріптоекономікі, штучного інтелекту та блокчейна (РАКІБ) Валерій Романюк, стелі вартості біткоіни на сьогоднішній день не існує. «Питання в іншому, – наскільки це буде прийнято широкою спільнотою, в першу чергу регуляторами, Центральними банками. Сама по собі оцінка цього руху, вона відносна, це питання угоди », – зазначив Романюк.

Зі свого боку, експерт з фінансів CEX.IO Broker Олександр Янюк констатує, що «на ринок продовжують впливати новини про покупку (американської) компанією Tesla біткоіни на суму $ 1,5 млрд і схвалення ETF фондів на біткоіни Канадою і Австралією».

Втім, не виключає аналітик, «незабаром інвестори почнуть переглядати свої портфелі в бік зниження частки біткоіни і збільшення частки ефіріума».

«Потенціал зростання головною криптовалюта обмежений її дорожнечею, в той час як ефіріум має всі шанси на повтор динаміки BTC аж до рівня $ 10 тис. В цілому, ми зберігаємо позитивний прогноз по цифровим активів і вважаємо, що найбільш вірогідний розвиток позитивного сценарію подій», – підкреслює Янюк.

Курс біткоіни почав злітати в грудні 2020 року. В результаті криптовалюта 16 грудня перевищила історичний максимум в $ 20,042 тис., Що тримався з 2017 року, і з тих пір встигла перевищити його більш ніж удвічі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.