WhatsApp намагається пояснити нову політику безпеки, щоб стримати відтік користувачів

INDIA - 2021/01/18: In this photo illustration, a WhatsApp logo seen displayed on a smartphone. (Photo Illustration by Avishek Das/SOPA Images/LightRocket via Getty Images)
ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

WhatsApp запустив рекламну кампанію в вигляді статусів (історій) в однойменному додатку з метою роз’яснення нової політики конфіденційності та утримання користувачів від переходу на інші месенджери.

За даними The Verge, WhatsApp використовує статуси (Сторіс), щоб підкреслити свою «прихильність до вашої особистої інформації» в США і Великобританії. Подібна кампанія вже деякий час проводиться в Індії.

Представник компанії пояснив, що WhatsApp продовжить використовувати статуси для прямого звернення до користувачів в майбутньому, щоб уникнути дезінформації, пов’язаної зі зміною політики конфіденційності.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Багато користувачів неправильно сприйняли оновлену формулювання в політиці безпеки і перейшли в Telegram і Signal. Вони порахували, що WhatsApp буде ділитися повідомленнями і іншим контентом з Facebook, і месенджер довелося запускати кампанію по спростуванню цієї інформації.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.