З’явилися перші дані про AMD Ryzen 5000 Pro

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Нещодавно, буквально декілька тижнів тому були презентовані гібридні процесори AMD Ryzen 5000U, які призначені, у першу чергу, для ультрабуків, і AMD Ryzen 5000H, які призначені для ігрових та професійних ноутбуків. Зараз стало відомо, що вже незабаром буде презентований новий модельний ряд процесорів AMD, які будуть призначені для ноутбуків корпоративного сегменту – Ryzen Pro 5000U. 

Ці гібридні процесори нового покоління будуть використовуватися у бізнес-ноутбуках, оскільки саме користувачам таких рішень необхідні технології AMD Pro, які забезпечують захист даних. На даний момент невідомо, скільки всього процесорів буде включати цей модельний ряд, але зараз відомо, що у нього ввійде, як мінімум, два процесори – Ryzen 7 Pro 5850U та Ryzen 5 Pro 5650U. 

На даний момент вже є порівняння характеристик моделей AMD Ryzen 5000 Pro та AMD Ryzen 5000U, завдяки чому стало відомо, що модельні ряди не відрізняються нічим, окрім, власне кажучи, технологій AMD Pro. На даний момент невідомо, коли будуть анонсовані процесори AMD Ryzen 5000 Pro, але, скоріш за все, це буде без спеціальної презентації і компанія просто випустить стандартний прес-реліз. 

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.