Глава Apple розповів про створення нових продуктів бренду

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Незабаром після публікації квартального фінансового звіту генеральний директор Apple провів нараду з інвесторами та аналітиками. Під час телеконференції він поділився деякими цікавими подробицями про продажі iPhone 12 і прокоментував подальші плани бренду по освоєнню нових ринків.

За словами Тіма Кука, гаджети лінійки iPhone 12 користуються рекордним попитом як у власників попередніх моделей, так і у нових покупців. Він заявив, що це пов’язано з появою в фірмових пристроях підтримки мереж 5G, що вплинуло на рішення багатьох покупців при виборі нового смартфона. З ним погодився фінансовий директор компанії Лука Маестро – і додав, що чималу частину рекордної виручки Apple за минулий період становив продаж iPad і підписок на послуги компанії.

На конференції також було піднято питання про виробництво нових товарів бренду. На це Тім Кук відповів, що освоюючи черговий ринок, Apple відштовхується від того, чи зможе вона проявити себе відразу в декількох сферах, що стосуються нової для бренду продукції. Мова йде про поєднання виробництва самого обладнання, його програмного забезпечення і супутніх цифрових послуг.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

«Ми любимо працювати над тими речами, над якими потрібно спільне використання обладнання, програмного забезпечення та послуг. На цьому перехресті відбувається магія », – заявив глава компанії.

Подробиць про те, які нові ринки планує «завоювати» Apple, топ-менеджер не повідомив. З чуток, компанія працює над безпілотним електрокаром (імовірно в партнерстві з Hyundai), а також над VR-гарнітурою преміум-класу, яка може з’явитися на ринку не пізніше наступного року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.