В Google Pay з’явився новий функціонал

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Американська корпорація Google оновила свій платіжний додаток Google Pay, помітно розширивши його функціонал, повідомляється в релізі компанії.

“Починаючи з США, ми запускаємо оновлений додаток Google Pay на Android і iOS …. А в 2021 році ви зможете подати заявку на новий вид цифрового банківського облікового запису в надійних фінансових установах”, – йдеться в повідомленні.

Google відзначає, що додаток орієнтований на друзів і компанії, з якими користувач найчастіше робить угоди. Тепер в додатку стане можливим створити групу і розділити оплату оренди або вечері. “Google Pay навіть допоможе вам підрахувати, хто що винен”, – пише Google.

У повідомленні наголошується, що користувачі Google Pay зможуть через додаток замовляти їжу, розплачуватися на заправних станціях і парковках.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Google також веде розробку нового мобільного банківського рахунку під назвою Plex, який буде інтегрований в Google Pay. “Починаючи з 2021 року 11 банків і кредитних організацій … в США запропонують створити облікові записи в Google Pay”, – пише Google, уточнюючи, що зараз користувачі можуть подати заявку на відкриття облікового запису Plex від Citi або SFCU.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.