Новий стільниковий оператор запустив революційний тариф за 25 гривень на місяць

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Віртуальний мобільний оператор Lycamobile з’явився на українському мобільному ринку три роки тому, що зовсім мало в порівнянні з операторами «великої трійки». Оскільки оператору необхідно конкурувати з гігантами, давно поділили ринок нашої країни між собою, він повинен привертати до себе якомога більше клієнтів. А що для цього підходить найкраще, якщо не дешеві тарифні плани?

Lycamobile може дозволити собі різко знижувати ціни на послуги в зв’язку з тим, що є віртуальним оператором, тобто не тримає величезної кількості магазинів і армію промоутерів, продавців-консультантів і інших менеджерів. Річ у тім, що на підтримку інфраструктури та зарплати працівників витрачається велика кількість коштів.

Всього в оператора є кілька основних тарифних планів. В одному, а точніше останньому з них, вам будуть доступні повністю безлімітні дзвінки в мережі Lycamobile. Це стосується не тільки України. Оператор присутній в двадцяти двох країнах світу, включно з Німеччиною, США та Австрією. Після поповнення рахунку ви зможете дзвонити туди повністю безкоштовно, якщо у абонента, якому ви телефонуєте, є картка віртуального мобільного оператора. Ціна становить 25 гривень на місяць. Тарифний план називається «Безлімітні дзвінки на номери Lycamobile».

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Для того, щоб стати абонентом Lycamobile, потрібно замовити картку оператора на його офіційному сайті. Там же ви можете ознайомитися і з іншими тарифними планами, що містять більшу кількість інтернету і дзвінків за велику ціну, яка, тим не менш, все одно нижча, ніж у великих операторів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.