Apple може випустити нову колонку Beats вперше з 2015 року

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Apple має намір випустити нову версію колонки Beats Pill. Схожий пристрій помітили у зірки баскетболу Леброн Джеймс, пише MacRumors.

Команда “Лос-Анджелес Лейкерс” опублікував у соцмережах відео зі снайпером, який несе в руках якийсь предмет на ремінці, що за формою нагадує велику пігулку. Оскільки Леброн раніше з’являвся в рекламах Beats, користувачі мережі вирішили, що виробник натякає на швидкий вихід нової колонки.

У мережі також знайшли новий патент якоїсь колонки Apple, повідомляє AppleInsider. На вигляд вона частково схожа на пристрій, який помітили у Леброна. Але достеменно не відомо, що це за колонка. Також поки немає інформації та новинки Beats. Однією з явних відмінностей став ремінець — раніше колонки компанії його не мали. Шанувальники Beats висловили побажання, щоб виробник також додав порт USB-C, яким Apple оснащує нові пристрої.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Попередню версію колонки Beats Pill+ анонсували у 2015 році. Її зняли з продажу на початку 2022 року з неназваних причин. Наразі в асортименті компанії немає колонок. Виробник пропонує тільки повнорозмірні навушники та внутрішньоканальні.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.