Facebook Messenger отримає новий інтерфейс

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

За повідомленнями мережевих джерел, популярний додаток для обміну повідомлень Facebook Messenger отримає оновлений дизайн інтерфейсу, який спростить процес взаємодії з месенджером. Очікується, що масове поширення нової версії додатка почнеться наступного тижня.

Відповідно до концепції нового дизайну розробники вирішили відмовитися від виведення ряду додаткових функцій в основному меню месенджера. Наприклад, будуть приховані чат-боти і вкладки «Виявлення», «Транспорт», «Ігри». Одна з провідних ролей дістанеться вкладці «Люди», в якій можна буде дивитися «історії друзів» та іншу інформацію.

Розробники вважають, що оновлений дизайн підштовхне користувачів до того, щоб вони проводили більше часу візуально спілкуючись з друзями і споживаючи контент, замість дослідження чат-ботів для покупок. Такий підхід допоможе Facebook збільшити дохід від месенджера, оскільки тепер в групах демонструється рекламний контент.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Незважаючи на те, що чат-боти, ігри та деякі інші функції більше не відображатимуться в основному меню, доступ до них залишиться. Користувачі зможуть знаходити їх за допомогою панелі пошуку в Messenger, через рекламу в Facebook та ін. У компанії відзначають, що бізнес продовжить залишатися важливою частиною месенджера.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.