Facebook працює над підтримкою потокової трансляції Android-ігор

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Facebook працює над функцією, яка дозволить користувачам транслювати Android-ігри прямо із смартфона через Facebook Live. Про це повідомляє відомий  фахівець Джейн Вонг (Jane Wong).

За її даними, в коді виявилася згадка прихованої можливості потокової трансляції ігрового процесу. І хоча поки немає ніяких даних про терміни реалізації, це може стати альтернативою популярним стрімінговим платформам Mixer і Twitch. Відзначимо, що можливість поки фігурує тільки на платформі Android, проте не виключено, що вона з’явиться і на iOS.

Facebook запустила платформу Facebook Gaming ще в 2018 році, проте до цих пір цей сервіс поступався конкурентам. Якщо ж компанія зуміє зробити функцію трансляції ігрового процесу простою і не дуже вимогливою до заліза, це стимулює розвиток галузі і конкретно Facebook Gaming.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Важливо відзначити, що зараз трансляція ігор часто вимагає потужного обладнання, щоб одночасно грати і передавати «в ефір» картинку у високій якості з мінімальними затримками.

На даний момент не повідомляється, коли компанія планує реалізувати цю можливість для всіх, що буде потрібно для роботи і так далі. Залишається чекати новин.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.