PewDiePie – перший блогер зі 100 мільйонами передплатників

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Шведський блогер Фелікс Чельберг (Felix Arvid Ulf Kjellberg), відомий під ніком PewDiePie, є творцем однойменного каналу на YouTube, якому вдалося подолати позначку в 100 мільйонів передплатників.

PewDiePie створив свій канал на YouTube ще 29 квітня 2010 року, так що для досягнення цього результату йому знадобилося понад 9 років. Тільки через пару років з моменту заснування, в липні 2012 року, він заполучив мільйон передплатників, а вже у вересні зміг подвоїти свою аудиторію. Через три роки з моменту заснування у PewDiePie було вже 6 мільйонів передплатників, після чого аудиторія каналу продовжила стрімко рости, що дозволило каналу PewDiePie стати найбільш швидко зростаючим в YouTube в 2012-2013 роках.

50 мільйонів передплатників PewDiePie зібрав до кінця 2016 року, попередньо Фелікс Чельберг пообіцяв видалити свій канал, якщо він досягне такої популярності, але цього він звичайно ж не зробив. PewDiePie став першим, хто отримав рубінову кнопку YouTube за число передплатників. Відмітка в 100 мільйонів була підкорена 25 серпня 2019 року, при цьому всього рік тому на каналі було близько 65 мільйонів передплатників.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Варто відзначити, що першим 100 мільйонів користувачів зібрав канал індійської музичної звукозаписної компанії T-Series, однак якщо говорити про персональні канали блогерів, то переможцем є PewDiePie. Наступний за ним канал 5-Minute Crafts, який налічує близько 60 мільйонів передплатників.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.