Facebook відмовляється від розробки соціальної мережі з мемами

Схоже, Facebook переоцінила тягу підлітків до мемів і подібного контенту. Буквально пару тижнів тому ми повідомляли про те, що компанія тестує нову соціальну мережу під назвою LOL, яка майже повністю зав’язана із мемами і анімованими картинками, а вже сьогодні джерела стверджують, що Facebook відмовилася від цього проекту.

Мабуть, закрите тестування показало, що підліткам такий формат соціальної мережі не особливо цікавий. Однак Facebook не збирається відмовлятися від ідеї захоплення дитячої аудиторії, тому фахівці, що працювали над LOL, тепер будуть займатися розробкою Messenger Kids.

Як можна зрозуміти з назви, це буде месенджер, орієнтований на дітей, але поки особливих подробиць немає. Повідомляється лише, що він буде націлений на дітей віком до 13 років, які в силу своєї юності офіційно не мають доступу до продуктів Facebook.

Підліткова і дитяча аудиторія для Facebook зараз є дуже важливою, так як статистика показує, що соціальна мережа втрачає молодих користувачів, які переходять на інші платформи. Тому продукт для дітей – це можливість підсадити їх на власні сервіси якомога раніше.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.