Інтернет

Колишній розробник Rockstar пояснив, чому GTA VI на ПК вийде нескоро

Share

Трейлер GTA VI викликав у мережі цілий сполох реакцій — висловитися поспішають усі, від зірок різної величини до сумнівних інфлюєнсерів, які намагаються здобути славу на такому інфоповіданні. Коментують ролик навіть колишні розробники GTA: наприклад, Майк Йорк, аніматор, який працював над GTA V та Red Dead Redemption 2.

Йорк каже прямо, що охочим скоріше зіграти в GTA VI на своїх геймерських ПК варто затягнути паски – гра не вийде на цій платформі досить швидко. Можливо, йдеться про роки очікування. Чому так відбувається? Все просто: насамперед Rockstar хоче зосередити абсолютно всі зусилля на двох уніфікованих ігрових системах, навіть не думаючи про тисячі різних ПК-сетапів.

Подивіться, наскільки реалістичними стали NPC. Раніше ті, хто тинявся вулицями, не виглядали так добре. Це все тому, що вони розсувають межі можливого з обладнанням PlayStation 5. Зрештою, ймовірно, гра з’явиться на ПК, але це займе чимало часу, розумієте?», — каже Йорк.

Таким чином, каже Йорк, Rockstar частково спрощує собі завдання і уможливлює реліз настільки передової гри в ідеальному технічному стані. Що ж до історії, то розрив між релізами GTA V та Red Dead Redemption 2 на консолях та ПК становив 18 та 12 місяців відповідно. Таким чином, до царської платформи гра дістанеться не раніше 2026 року, а може й пізніше.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Митник Михайло

За 33 роки встиг зібрати невелику колекцію гаджетів Apple, обзавестися кількома лімітованими консолями. На "iTechua" ділюся виключно найкращими пропозиціями на придатні девайси, якими користуюся сам.

Опублікував
Митник Михайло
Tags: GTARockstar
  • Останні записи

    Стали відомі нові функції акумуляторів у iPhone 15

    В iPhone та iPad використовуються літій-іонні акумулятори, які схильні до хімічного старіння. Це поступово знижує…

    12.05.2024

    Microsoft повідомила про повне припинення підтримки Windows 10 21H2 менш ніж за місяць

    Наслідуючи графік життєвого циклу своїх операційних систем Windows компанія Microsoft оголосила про повне закінчення підтримки…

    12.05.2024

    У мережу злили фото складаного Xiaomi Mix Flip

    Знімок засвітився у китайській соцмережі Wiebo. На ньому показано зовнішню сторону складаного смартфона Xiaomi Mix…

    12.05.2024

    В App Store з’явився емулятор PlayStation 1

    Користувачі iPhone тепер можуть зіграти в тайтли першої PlayStation завдяки новому безкоштовному емулятор Gamma, який з'явився в…

    12.05.2024

    Астрофотограф зробив вражаючий знімок сонячного затемнення

    Зйомка повного сонячного затемнення вважається одним із найскладніших завдань в астрофотографії через необхідність детального планування…

    12.05.2024

    Робот-гуманоїд Tiangong вміє бігати зі швидкістю 6 км/год (відео)

    Стартап з Пекіна представив Tiangong – робота-гуманоїда з електричним приводом, здатного розвивати біг до 6…

    12.05.2024