Тепер YouTube буде показувати рекламу в роликах невеликих каналів і не буде платити за це їх авторам

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На сьогоднішній день YouTube для великого числа людей є не розважальною платформою, а способом заробітку. Для того, щоб активувати монетизацію в своїх відео, досить набрати більше 4000 годин перегляду протягом останніх 12 місяців і мати більше 1000 передплатників. 

Ті користувачі, канали яких поки не досягли потрібних показників, заробляти на рекламі не можуть. Однак тепер у відео таких користувачів реклама все одно може з’являтися, причому ніяких грошей за неї власники каналів отримувати не будуть. 

Згідно з оновленими умовами використання YouTube, тепер у відеороликах каналів, які не беруть участі в партнерській програмі, теж може з’являтися реклама. Ніяких грошей за цю рекламу власники каналів отримувати не будуть. Раніше таке було можливо в дуже рідкісних випадках. Наприклад, якщо в відео була якась музика, власник якої подав заяву про порушення авторських прав. 

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Нові правила дозволять Google заробляти додаткові гроші на мільйонах молодих невеликих каналів, і навряд чи власникам цих каналів і їх глядачам це сподобається. Правда, як і раніше, реклами не буде в відео, що стосуються делікатних тем, включаючи релігію, політику, азартні ігри і алкоголь.  

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.