ЗМІ розкрили особливість iPhone 12, він матиме вбудований в екран Touch ID

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Щонайменше один флагман з лінійки iPhone 12 отримає оснащення ультразвуковим сканером відбитків пальців Touch ID, вбудованим в екран. Про це сьогодні повідомило видання Economic Daily News з посиланням на власні перевірені джерела.

Фахівці Apple працюють над новою технологією ультразвукового сканера відбитків спільно з співробітниками компаній GIS, BOE і Qualcomm. Згідно витоку з ланцюжка поставок Apple, компанія розраховує застосувати нову технологію щонайменше в одному з нових смартфонів. Передбачається, що мова йде про 6,7-дюймовому iPhone 12 Pro Max, найдорожчому і просунутому з прийдешніх смартфонів Apple.

Першим про плани по оснащенню майбутніх моделей iPhone ультразвуковим сканером відбитків повідомив авторитетний аналітик Мін-Чі Куо. Ще в минулому році його джерела з’ясували, що перший iPhone з підтримкою нової технології вийде в 2021 році. Пізніше його інформацію підтвердили інші джерела, включаючи інсайдерів видання Bloomberg і компанії Barclays. Вони уточнили, що повернення Touch ID в iPhone може відбутися в 2020 році.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Apple не буде відмовлятися від технології розпізнавання особи Face ID в майбутніх смартфонах, неодноразово підкреслювали інсайдери. Компанія буде паралельно розвивати обидві технології, надаючи користувачам альтернативу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.