Нові навушники Apple: назви, ціни, дати випуску

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

За даними IT-журналіста Джона Проссером, компанія Apple планує поступово відмовитися від бренду Beats. Для цього вона випустить нову модель навушників, яка майже в точності повторить Beats X, але позбудеться деяких функцій і буде коштувати дешевше.

Проссер пише, що навушники носять на етапі розробки кодове ім’я B517, а в продаж надійдуть під назвою AirPods X. Вони можуть бути випущені у вересні або жовтні і будуть продаватися в США приблизно за 200 доларів. Apple буде позиціонувати їх як аксесуар для бігу і занять іншими видами спорту.

Ще одна нова модель може вийти в продаж трохи раніше, на початку літа. Мова про повнорозмірних навушниках з кодовим ім’ям B515, яким поки не придумано комерційна назва. За дизайном і можливостям вони будуть схожі на більш ранню модель Beats 700, але Apple буде продавати їх під своїм власним брендом. Вони коштуватимуть близько 350 доларів, а їх анонс запланований на початок червня – під час проведення конференції для розробників WWDC.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

По всій видимості, в Apple вважають бренд AirPods сильнішим, ніж Beats, і хочуть розширити асортимент, який продається під цією торговою маркою.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.