Huawei Mate Xs: коли вартість дисплея визначається по грамах і виходячи з ціни золота

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Незважаючи на всі проблеми, Huawei продовжує активно працювати на ринку смартфонів. Минулого тижня компанія провела онлайн-конференцію, в рамках якої представила складаний смартфон Huawei Mate Xs. Тут в порівнянні з Mate X поліпшили шарнір, встановили чіп Kirin 990 і ще запропонували двошарову поліамідну плівку, яка захищає дисплей від зовнішніх пошкоджень.

Виробник заявив, що нова плівка на 80% міцніше одношарового аналога, а її вартість в три рази перевищує ціну на золото і вартість самого дисплейного модуля – в 4 рази.

На даний момент ціна на золото в Китаї становить $ 64 (450 юанів), а на світовому ринку – близько $ 52. Шляхом нескладних підрахунків можна прийти до висновку, що грам дисплея Huawei Mate Xs варто в районі $ 208 або $ 256 (Китай). Скільки важить дисплейний модуль невідомо, але коштує він явно чимало.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Нагадаємо, що Huawei Mate Xs, як і перший складаний смартфон компанії отримав екран діагоналлю 8 дюйма, що складається назовні. В арсеналі пристрою акумулятор ємністю 4500 мАг зі швидкою 55-ватної зарядкою SuperCharge, 8 Гб оперативної пам’яті, флеш-модуль на 512 Гб, фірмова оболонка EMUI 10 на базі Android 10 і четирехмодульная основна камера 40 Мп + 16 Мп + 8 Мп + ToF.

Джерело: news.mydrivers.com

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.