Перші зображення смарт-годинника Oppo підтвердили наявність Wear OS

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Раніше цього місяця директор Oppo оприлюднив перші офіційні зображення смарт-годинника Oppo, які демонструють його дизайн. Сьогодні були опубліковані живі фото, які демонструють інтерфейс смарт-годинника, і з них стає зрозуміло, що він працює на Wear OS від компанії Google, а не на власній розробці Oppo. Також із зображення стає зроуміло, що годинник отримає заокруглене 3D-скло, як у багатьох останніх флагманів концерну BBK, з яких варто згадати у першу чергу Vivo NEX 3, який став минулого року досить популярним та обговорюваним саме завдяки своєму “дисплею-водоспаду”.

Згідно з джерелом, смарт-годинником отримає агресивну ціну та не буде дуже велкиким. Схоже на те, що він отримає сенсор для зняття електрокардіограми, але компанія поки про це нічого не казала.

Вихід першого смарт-годинника Oppo очікується 6-го квітня, коли компанія проведе міжнародну презентацію Find X2. Спочатку ця презентація мала пройти на виставці Mobile World Congress, але її було скасовано у зв’язку з небезпекою розповсюдження коронавірусу, тому китайська компанія пересунула захід.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Джерело: GSMArena

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.