Nintendo Switch продається швидше мегапопулярної PlayStation 4

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Ігрова консоль Nintendo Switch була запущена 3 березня 2017 року. Виробник повідомив, що за підсумками 2019 року (тобто приблизно за 2 роки і 10 місяців) загальні світові продажі Nintendo Switch склали 52,48 млн одиниць.

Для порівняння: неймовірно популярній консолі PlayStation 4 знадобилося три роки і один місяць, щоб подолати позначку в 50 млн проданих приставок. Тобто Nintendo Switch випереджає PlayStation 4 за швидкістю продажів.

При цьому компанія вже продала понад 310 млн копій ігор для Nintendo Switch, тобто в середньому по 6 ігор на кожну приставку. У трійку лідерів продажів програмного забезпечення входять Mario Kart 8 Deluxe (22,96 млн копій), Super Smash Bros Ultimate (17,68 млн копій) і Super Mario: Odyssey (16,59 млн копій). Ці ексклюзиви були створені внутрішніми студіями самої Nintendo.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Десяток найбільш продаваних ігор для Nintendo Switch виглядає так:

Серед ігор від сторонніх розробників успіхів домоглися Fire Emblem: Three Houses (2,58 млн копій), Marvel Ultimate Alliance 3 (1,02 млн копій) мільйона копій, що робить його ще одним популярним стороннім додатком.

Виходячи з результатів, компанія підвищила свій прогноз на поточний фінансовий рік. Прогноз з продажу Nintendo Switch підняла з 18 до 19,5 млн консолей.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.