PlayStation 4 і Xbox One разом не змогли перевершити Nintendo Switch

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

За словами Мета Пискателлы (Mat Piscatella) з аналогійною компанії NPD Group, в 2019 році на Nintendo Switch було випущено понад 1480 ігор. Це більш ніж на 400 більше, ніж загальна кількість випущених відеоігор на PlayStation 4 і Xbox One в тому ж 2019 році.

На PlayStation 4 було випущено трохи більше 600 нових ігор на Xbox One — трохи більше 400. Тобто Nintendo Switch стала абсолютним переможцем за цим показником, для консолі виходило в середньому по 4 нові ігри кожен день.

Попередній дуже популярною консоллю компанії Nintendo Wii U. Наступний графік демонструє кількість нових ігор для Wii U і Nintendo Switch в перші роки після виходу консолей.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Справедливості заради варто додати, що багато нових релізи для Nintendo Switch є портами. Велика кількість ігор для Nintendo Switch, які вийшли в 2019 році, раніше вже були випущені на PS4, Xbox One і ПК. Втім, в цьому немає нічого поганого, це означає, що розробники впевнені в Nintendo Switch як в конкурентособной платформі, чого не можна було сказати про Wii U свого часу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.