Нові фото PlayStation 5 з геймпадом злив у Мережу прибиральник

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Останнім часом почастішали витоку інформації по ігровій консолі PlayStation 5. Цього разу нам пропонують нові фотографії комплекту розробників (девкіта), на цей раз-разом з геймпадом DualShock.

Фотографії на своїй сторінці в Facebook опублікувала прибиральниця (або прибиральник), яка працює в офісі однієї з ігрових компаній, які вже отримали девкиты. Імовірно, мова може йти про Ubisoft, автор фотографій підтвердив, що працює в компанії на букву U і попросив не поширювати їх. Дивне прохання для людини, яка викладає фотографії на загальний огляд.

Не впевнена, що це правильне місце (прим. редакції: для того, щоб публікувати ці фото). Але… Моя перша прибирання пилу з прототипу PlayStation 5. Так, я іноді працюю прибиральницею в U… Будь ласка, не діліться цим фотографіями.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Зображення підтверджують, що девкіт PlayStation 5 має V-подібну форму корпусу. На лицьовій панелі праворуч є невеликий екран, де вказані MAC-адреса та інша інформаія. Геймпад виглядає як стандартний DualShock 4. Зліва на передній панелі знаходиться отвір приводу Blu-ray, ближче до центру видно роз’єм USB-C.

Очікується, що PS5 з’явиться на прилавках магазинів в кінці 2020 року, але швидше за все фінальна версія буде виглядати інакше.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.