PlayStation 5 і DualShock 5 у всій красі на нових рендерах

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У середині листопада 2019 року Sony Interactive Entertainment подала в патентне відомство Японії документи, в яких були присутні зображення контролера для ігрової консолі PlayStation 5.

Італійський графічний дизайнер Джузеппе Спінеллі (Giuseppe Spinelli), більш відомий під ніком Snoreyn, використовував раніше опубліковані ресурсом Letsgodigital матеріали і створив вражаючі рендери, на яких показана деталізована модель DualShock 5.

DualShock 5 нагадує існуючий контролер DualShock 4. Посередині знаходиться велика сенсорна панель, прямо під нею ви знайдете кнопку PlayStation і аналогові стіки. D-Pad знаходиться на звичному місці, як і чотири головні кнопки. Новим є роз’єм USB-C, який знаходиться на верхній панелі.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Новий контролер консолі PlayStation 5 отримає більш якісний динамік і забезпечить тривалий час автономної роботи. Широка світлова панель зникає. Новий геймпад може мати вузьку світлову смужку поверх сенсорної панелі.

Сьогодні компанія Sony Interactive Entertainment анонсувала аксесуар для геймпада DualShock 4, який додає дві настроювані високочутливі клавіші. Джерела припускають, що він також буде сумісний з DualShock 5.

Раніше Джузеппе Спінеллі також створив вкрай деталізовану модель девкита PlayStation 5:

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.