Рекордно легкі очки Huawei VR Glass надходять у продаж

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У вересні цього року компанія Huawei представила гарнітуру віртуальної реальності Huawei VR Glass, яку через її компактні розміри багато прозвали окулярами.

Сьогодні виробник оголосив про те, що пристрій нарешті надійде в продаж на рідному ринку вже 19 грудня, тобто в цей четвер. Також були опубліковані додаткові подробиці.

Почати варто з дуже важливого при обговоренні розумних очок параметра, яким є маса пристрою. VR-окуляри Huawei важать всього 166 грамів при товщині системи лінз близько 26,6 мм. За словами компанії, це величезний стрибок у порівнянні з сучасними VR-гарнітурами з точки зору легкості. За це, до речі, Huawei отримала нагороду World VR Industry Conference Innovation Gold Award 2019. Для порівняння: у HTC Vive Pro товщина фронтальної частини становить 73,5 мм.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Як і повідомлялося раніше, Huawei VR Glass мають автоматичне підстроювання під користувачів з міопією, причому для лівого і правого ока система працює незалежно. При цьому адаптивне відстань між зіницями становить від 55 до 71 мм. Гарнітура є дуже комфортною для тривалого використання.

Сумарна роздільна здатність двох екранів становить 3200х1600 при щільності пікселів 1058 PPI. Крім того, користувачам доступно поле зору 90 градусів і змінна частота оновлення 70/90 Гц.

Гарнітура підтримує тривимірні звукові ефекти і режим IMAX. Що стосується вмісту, Huawei обіцяє близько 30000 годин VR-відео, понад 100 мобільних VR-ігор та тисячі VR-ігор для комп’ютерів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.