Представлена розумна колонка Huawei Sound X

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Huawei сьогодні представила не тільки флагманський планшет MatePad Pro, але і свою першу розумну колонку Sound X.

Як можна бачити на зображеннях, Sound X нагадує Apple HomePod. Тут приблизно така ж форма корпусу і світлодіодне кільце зверху. Схожа і ціна: за свою новинку Huawei просить 285 доларів (6,9 тис грн), а комплект з двох продаватимуть за 553 долара (13,4 тис грн).

Перейдемо до параметрів. Колонка спроектована так, щоб мати 360-градусне звучання, тобто не має значення, як її мати. Усередині розташований подвійний сабвуфер потужністю 60 Вт і вісім полуторадюймових випромінювачів потужністю по 8 Вт кожен. Huawei акцентує увагу на тому, що частотний діапазон колонки починається з 40 Гц. Крім того, це нібито перша розумна колонка з сертифікатом Hi-Res. Також варто відзначити, що над колонкою разом з Huawei працювала компанія Devialet.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Шість мікрофонів дозволяють колонці сприймати голосові команди на відстані до п’яти метрів. За обробку даних відповідає SoC MediaTek MT8518. Також колонка отримала 1 ГБ ОЗУ і 8 ГБ флеш-пам’яті. Для швидкого сполучення зі смартфоном присутній модуль NFC.

Габарити колонки складають 165х203 мм при масі 3,5 кг. Вибору колірних варіантів немає — тільки чорний. Попередні замовлення Huawei почне приймати завтра, а в продаж колонка надійде 5 грудня.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.