Спаму більше не буде: WhatsApp отримав дуже корисну нову функцію

Більше ніяких докучливих розсилок від невідомих користувачів і рекламних компаній - розробники придумали рішення.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Ми чекали так довго, і ось, нарешті, це сталося! У WhatsApp додали нову функцію, завдяки якій користувачі зможуть обмежувати коло людей, які можуть запрошувати їх в групові чати. Це дозволить зменшити кількість спаму і непотрібних розсилок. Нововведення стало покращеною версією функції, яка дозволяла нам вибирати тільки кілька варіантів – або всі можуть додавати нас в групи, або тільки контакти, або взагалі ніхто. Тепер же механізм буде працювати таким чином, що можна буде вибрати конкретних людей зі списку контактів, яким це робити заборонено.

Щоб випробувати нову функцію, вам необхідно буде оновити додаток до останньої версії (якщо це не відбулося автоматично). Після чого відкрийте WhatsApp, перейдіть в «Налаштування», потім в «Акаунти», там знайдіть параметри конфіденційності та розділ «Групи».

Деяким може здатися, що це марне нововведення, проте в тих країнах, де WhatsApp дуже популярний (Начебто Індії, Мексики і США), воно дозволить позбутися від спам-розсилок, набридливої реклами і шахрайських груп.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Розробники програми останнім часом досить серйозно борються з погрозами приватності. А недавно вони і зовсім подали в суд на ізраїльську компанію NSO Group, стверджуючи, що саме вона стояла за кібератаками, які відбувалися навесні цього року. Однак уряд поки офіційно не підтримало цю версію.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.