Представлені окуляри доповненої реальності Vivo AR

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На виставці MWC Shanghai 2019 компанія Vivo представила технологію швидкої зарядки потужністю 120 Вт і смартфон iQOO з підтримкою мереж п’ятого покоління. Крім того, були анонсовані окуляри доповненої реальності Vivo AR.

Окуляри доповненої реальності від Vivo поставляються з підтримкою персонального помічника компанії Jovi. Користувацька база Jovi, за офіційними даними, вже перевищує 150 мільйонів чоловік.

Окуляри Vivo AR працюють в зв’язці зі смартфоном, на MWC Shanghai показали його роботу з ігровим смартфоном iQOO. Два екрани мають роздільну здатність по 1280х720 пікселів, окуляри оснащені датчиками, які відстежують переміщення по шести осях.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Крім того, окуляри Vivo AR оснащені трьома камерами, двома датчиками глибини і одним датчиком RGB. Вони підключаються до смартфону через роз’єм USB-C. Щоб взаємодіяти з пристроєм, користувачі можуть керувати очима, хоча цей спосіб поки працює повільно, або використовувати телефон для набору тексту, вибору і т. д., дивлячись на екрани в окулярах.

Окуляри Vivo AR можна використовувати для ігор в доповненої реальності або для перегляду 3D-відео. Окуляри також дозволяють працювати в офісних додатках, наприклад, перевіряти свою електронну пошту в доповненої реальності. Vivo каже, що окуляри AR також зможуть відображати інформацію про людей, з якими ви зустрічаєтеся.

Vivo AR знаходяться на стадії прототипу, так що дати виходу і ціни поки немає.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.