Компанія MSI включила в серію 3D-карт GeForce GTX 1650 три моделі

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Одночасно з іншими партнерами Nvidia по випуску 3D-карт свої варіанти моделі GeForce GTX 1650 представила компанія MSI. Відповідна серія налічує три позиції.

 

Відкриває серію модель GeForce GTX 1650 Gaming X 4G. Вона оснащена системою охолодження з двома вентиляторами MSI TORX 3.0 унікальної запатентованої конструкції, які, за словами виробника, «створюють концентрований повітряний потік для більш високого тиску повітря і зниження шуму».

Графічний процесор працює на частоті до 1860 МГц, ефективна частота пам’яті GDDR5 дорівнює 8 ГГц. На друкованій платі є шестиконтактний роз’єм додаткового живлення PCIe. Кожух системи охолодження прикрашений логотипом MSI з настроюваної підсвічуванням білого кольору. Для підключення моніторів призначений вихід HDMI 2.0 b і два виходи DisplayPort 1.4. Габарити виробу — 245 x 127 x 39 мм.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

 

Модель GeForce GTX 1650 Ventus XS 4G OC теж охолоджується двома вентиляторами, але це вентилятори TORX 2.0. На тильній стороні друкованої плати закріплена матова металева пластина.

Максимальна частота графічного процесора дорівнює 1740 МГц, ефективна частота пам’яті — 8 ГГц. Карта обходиться без додаткового живлення, отримуючи все необхідне з слота PCIe. Від моделі GeForce GTX 1650 Gaming X 4G вона відрізняється і набором відеовиходів, який включає по одному порту DisplayPort v1.4, HDMI 2.0 b і DL DVI-D. габарити карти рівні 177 x 111 x 38 мм.

 

Модель GeForce GTX 1650 Aero ITX 4G OC ще трохи коротша-її довжина дорівнює 170 мм, що дозволяє використовувати карту в малогабаритних ПК і HTPC. Частотами компонентів і набором відеовиходів ця модель не відрізняється від GeForce GTX 1650 Ventus XS 4G OC. А ось система охолодження у неї інша — з одним вентилятором на компактному радіаторі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.