Американська компанія ColorWare запропонувала навушники AirPods 2 в масі різних кольорів… і за ціною майже в два рази дорожче оригіналу

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Колірних варіантів у навушників AirPods нового покоління не те щоб мало, – їх взагалі немає. Тому якщо хочеться якогось альтернативного зовнішнього виконання, то доводиться звертати увагу на пропозиції сторонніх компаній. Однією з таких є ColorWare.

Зокрема, ColorWare пропонує AirPods 2 як у глянцевому, так і в матовому виконанні. І причому для кожного з варіантів можна вибрати один з 64 кольорів. Більш того, кожен навушник може бути пофарбований у свій колір, який може не збігатися з кольором чохла. Словом, якщо користувачеві потрібні AirPods 2 в якомусь кольорі, відмінному від білого, ColorWare готова запропонувати масу варіантів. Правда, такі навушники будуть коштувати зовсім недешево.

Приміром, якщо оригінальні AirPods 2 з чохлом, що підтримує бездротову зарядку, стоять в США $200 (5 300 грн.), то аналогічні навушники з індивідуальним забарвленням стоять вже $340 ( 9 000 грн.). Також ColorWare пропонує окремо чохол з бездротовою зарядкою – за $130 (3 500 грн.). У той час як на сайті Apple він коштує $80 (2 100 грн.).

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.