Nintendo випустить «картонний VR» для Switch, схожий на Google Cardboard

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Nintendo таки знайшла спосіб зробити VR веселим і анонсувала Labo: VR Kit для гібридної консолі Nintendo Switch.

Чутки виявилися правдивими, і японська компанія планувала випустити спадкоємця Google Cardboard. Дітворі доведеться не тільки збирати свої «VR-окуляри» з картону, але ще створювати базові програми. У комплекті з окулярами Toy-Con VR Goggles і картонним конструктором користувач отримує доступ до програми Toy-Con Garage, яка допоможе створювати власні ігри.

Як і перша версія Labo, VR Kit працює в зв’язці зі Switch. Консоль вставляється в створений гравцями «шолом віртуальної реальності» і запускає гру, а спеціальні лінзи і додаткові пристрої створюють потрібний ефект занурення.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Продажі почнуться вже 12 квітня 2019 року. Найдешевший комплект Nintendo Labo: VR Kit обійдеться в $40 (1000 грн.). За ці гроші гравець отримує окуляри Toy-Con VR Goggles, Toy-Con Blaster, тримач для екрану, і пов’язку безпеки.

У прокачану версію за $ 80 (2 100 грн.) входять окуляри, бластер, а також Toy-con Camera, Toy-Con Bird, Toy-Con Wind Pedal і Toy-Con Elephant. Власники базової версії зможуть купити два доповнення з відсутніми пристроями, які коштують по $20 кожна (500 грн.).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.