Розумний годинник Samsung Galaxy Sport готовий до виходу

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Переносний пристрій з модельним номером SM-R500 було сертифіковано американською Федеральною комісією зі зв’язку (FCC) і корейським національним агентством NRRA. Як очікується такий каталожний номер відповідає розумним годинникам Samsung Galaxy Watch, також відомих під кодовою назвою Pulse.

Ще в кінці грудня в мережі з’явилися повідомлення, що Samsung готує до випуску нову модель розумних годинників на зміну Sport Gear.

Документація на сайтах регуляторів свідчить, що Galaxy Sport — це повністю новий пристрій, а не просто невелике оновлення існуючої моделі.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

FCC підтвердила одну з головних особливостей годинника – бездротову зарядку. Бездротовий зарядний пристрій теж пройшов тести різних регуляторів і отримав відповідні сертифікати. Цікаво, що зарядка доступна тільки в чорному кольорі.

Крім звичайної версії Galaxy Sport, також вийде більша версія з підтримкою LTE. Базова модель з операційною системою Tizen не отримає підтримку SIM-карт, обмежившись Wi-Fi і Bluetooth. Також підтверджені 4 ГБ флеш-пам’яті, голосовий помічник Bixby і функція розумних нагадувань Bixby Reminders. Колірні варіанти годинників включають чорний, золотистий, сріблястий і зелений.

Офіційний дебют годин очікується одночасно з серією смартфонів Samsung Galaxy S10 на заході Unpacked 20 лютого.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.