Dell розробляє гаджет абсолютно нового типу на секретній операційній системі

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

За даними WinFuture, компанія Dell розробляє гібридний мобільний пристрій з двома екранами. Воно носить кодове ім’я Jannus і буде працювати з ще не випущеним процесором Snapdragon 850 на модифікованій версії Windows 10.

Jannus буде складаним гаджетом, який можна використовувати як смартфон або в якості планшета. Процесор Snapdragon 850 розробляється компанією Qualcomm і стане ексклюзивом для пристроїв на базі Windows 10. Microsoft працює над проектом Andromeda OS – ця операційна система заснована на Windows 10, але може динамічно адаптувати інтерфейс для пристроїв різних форм-факторів і змінюватися в залежності від того, на скількох екранах вона запущена.

Швидше за все, в Jannus буде два режими роботи: смартфон на основі Windows 10 Mobile і планшетний на основі Windows 10. Незважаючи на те, що Microsoft не випускає Windows-смартфони з 2016 року, Windows 10 Mobile все ще отримує оновлення, хоч і невеликі. Не виключено, що Jannus буде випущений в продаж під назвою Surface Phone. Чутки про розробку цього смартфона ходять близько трьох років.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.